Welcome, Guest

TOPIC: Fuses

Fuses 4 months 2 weeks ago #9112

  • IanofCambridge
  • IanofCambridge's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
Hi, just bought a 2000 (W reg) VW T4 Topaz Autosleeper. Works fine when hooked-up, but not working off brand new fully charged leisure battery.

I thought it might be a habitation area fuse, but can't locate the junction box. Checked all the cupboards and all fuses around the battery under the bonnet.
Can anyone help me locate them please ?
The administrator has disabled public write access.

Fuses 4 months 2 weeks ago #9113

  • Hobbyt600
  • Hobbyt600's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Posts: 31
  • Thank you received: 5
Your best bet would probably be to register on the Auto-Sleeper Owners Forum (ASOF) and ask about the junction box in the Auto-Sleeper "Van Conversions” Forum sub-forum that I notice has approaching 200 postings relating to the Topaz model.

www.autosleeper-ownersforum.com/

You could contact Auto-Sleepers themselves

www.auto-sleepers.com/contact-us/

but, for ’technical’ advice about a Year-2000 Topaz, I think you are more likely to get this by registering/enquiring on the ASOF.

There’s also an Auto-Sleeper Owners’ Club

www.asoc.uk.com/aa.html

with a £20 annual membership fee, but you may have to join the Club (and pay the fee) to obtain technical help.

Try the free-to-join Auto-Sleeper Owners Forum (ASOF) first.
The administrator has disabled public write access.

Fuses 4 months 2 weeks ago #9117

  • IanofCambridge
  • IanofCambridge's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
Thanks very much for the advice, I'll try that.
The administrator has disabled public write access.

Most recent motorhome reviews